Home
Klankmassage
EdelsteentherapieBloesemtherapie
Shambala Reiki
Agenda
Contact
Over mijzelf
Links
Gewoon Bijzonder
 
 LINKS

www.spiritualbalance.nl
In Strijen zit spiritueel centrum Spiritual Balance. De winkel is een echte aanrader. Zelf geef ik bij dit centrum regelmatig klanksessies. Kijk ook even in de agenda voor alle andere activiteiten die hier worden georganiseerd.

www.archangelica.nl
Mijn vriendin Irene Bras is een ervaren dierentolk. Daarnaast geeft ze bijzondere workshops. Echte aanraders!

www.feelgoodcreations.nl

Mijn vriendin Marijke van Riemsdijk maakt bijzondere sieraden. Eventueel zelfs naar uw eigen ontwerp. De moeite waard om eens even te gaan neuzen.

www.demodernepapegaai.nl
Papegaaien zijn heel belangrijk voor mij. Ik ben verbonden met Stichting de Moderne Papegaai. Deze stichting geeft voorlichting en houdt zich bezig met opvang en adoptie.

www.stichtingaai.nl

Onze hond is uit Turkije overgekomen. Na lang zoeken naar een match voor ons allebei, ook in de nederlandse asielen, kwamen we het kopje van onze Nuray tegen. Dat was echt liefde op het eerste gezicht. Stichting Aai doet veel goeds voor de dieren in andere landen die het vaak heel zwaar hebben. Maar deze stichting zet zich ook in voor honden in de nederlandse asielen. De moeite waard om eens te kijken!

www.bloesem-remedies.com
Bloesem Remedies Nederland, een v.o.f. onder bestuur van Miep en Bram Zaalberg. En van de doelstellingen is het distribueren en produceren van kwalitatief hoogstaande bloesem remedies. Ook het verstrekken van informatie en het geven van cursussen over celzouten en bloesem remedies is een van onze belangrijke taken, waarbij we sinds 1992 beschikken over eigen ruimten voor cursussen en een tuin waarin we zoveel mogelijk proberen met de Deva's (wezenskrachten van de planten) samen te werken.

 www.inavanandel.nl
Ik begeleid mensen in hun proces van ziekte, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. Door mijn belangstelling en diverse studies, oa. sport , jungiaanse psychologie, kunstzinnig dynamisch coachen, en klassieke homoeopathie, heb ik voldoende gereedschap om met iedereen te kunnen werken. Jong, oud, andere culturen, iedereen is welkom.

Copyright Gewoon Bijzonder.    All rights reserved.
Marieke Bouman